Biztonság

A LIBRA VIRTUA szolgáltatást kiszolgáló nagy teljesítményű szerverparkot az Invitel Távközlési Zrt-nél helyeztük el, egy olyan létesítményben, amely a fizikai behatolás és a természeti katasztrófák ellen a civil szféra számára elérhető legmagasabb biztonsági szintet nyújtja. Saját üzemeltetés esetén ilyen biztonsági szint, nemhogy egy kis-középvállalat, de a legtöbb hazai nagyvállalat számára sem alakítható ki gazdaságosan.
Az adatbiztonság tekintetében olyan informatikai biztonsági protokollokat és védelmet alkalmaz a LIBRA VIRTUA, amelyek biztosítják, hogy az Ön cége adataihoz kizárólag csak az arra jogosultak férjenek hozzá. Az üzemeltetési biztonság tekintetében a kiszolgáló szerverpark minden egységére jut egy tartalék egység, ennek a "túlbiztosításnak" köszönhetően 99,97%-os rendelkezésre állást tudunk biztosítani.

Monitoring

A LIBRA VIRTUA szolgáltatás egyik kiemelkedő jellemzője, hogy a rendszer használatával kapcsolatos minden információ azonnal és könnyedén rendelkezésre áll az arra jogosult felhasználónak. Egyetlen felületről nyomon lehet követni a rendszerbe belépett felhasználókat, az elvégzett tranzakciók számát, a LIBRA felé bejelentett hibákat és igényeket, és azok időbeli teljesülését, és minden egyén a rendszer üzemeltetésére vonatkozó információt, anélkül, hogy ehhez szakértői segítséget kellene kérni.

Helyszíni támogatás

A LIBRA VIRTUA szolgáltatás két legfőbb jellemzője az on-line működés és az önkiszolgáló rendszeren történő igénybevétel, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbben és legalacsonyabb költségen alkalmazhassák a LIBRA rendszereket. Ezzel együtt nem gondoljuk azt, hogy a felhasználók számára a napi működés szempontjából ennyire fontos és összetett rendszer teljes egészében automatikusan, személyes segítségnyújtás nélkül elindítható lenne. Így a LIBRA VIRTUA szolgáltatáshoz is igényelhető a bevezetés és az üzemeltetés során helyszíni tanácsadás.


Előző oldal