Kapcsolódó szolgáltatások

 

Ügyfélszolgálat

A teljesen on-line működésnek köszönhetően a felhasználók számára azonnal, a rendszerből elérhető az on-line ügyfélszolgálat.
A működés közben felmerülő igényeket és hibákat egyszerűen és gyorsan be tudják jelenteni, és azok kezelését nyomon tudják követni. Azon felhasználók számára, akik a személyes kapcsolattartást részesítik előnyben, telefonos ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll.

Jogszabálykövetés, verziófrissítés

A LIBRA VIRTUA egyik fő előnye, hogy a jogszabályváltozásokat és szoftverfrissítéseket folyamatosan, központilag biztosítjuk, így biztos lehet benne, hogy mindig a legfrissebb, legkorszerűbb és a törvényi előírásoknak mindenben eleget tevő ügyviteli szoftver áll a rendelkezésére.
A központi verziókezelésnek köszönhetően, a felhasználói oldalon nincs szükség sem felhasználói, sem rendszergazdai szakértelemre, és a verzióváltások semmilyen kiesést nem okoznak a munkavégzésben.

Oktatás

A LIBRA VIRTUA szolgáltatás igénybevétele egy jól áttekinthető Internetes portálon keresztül történik, amelynek megismerése és elsajátítása nem igényel előképzettséget.
A LIBRA rendszer moduljainak megismeréséhez és kezelésük felhasználói szintű elsajátításához elektronikus tananyagok állnak rendelkezésre.
Ezek nem csak az induláskor, de a használat során a tudás felfrissítéséhez, vagy új kollégák betanításához is hatékonyan használhatók.
Igény esetén tanácsadó kollégáink az egyes modulok teljes vagy kiegészítő helyszíni személyes oktatását is el tudják végezni.

 

Következő oldal