LIBRA AKCIÓ

Önt is hátráltatja a DOS-os technológia? Szeretné, ha egy adatbázisban, egyszeri adatbevitellel rögzíthetné adatait, melyeket utána nem kell „feladni”, nem kell külön-külön egyeztetni? Volt már olyan helyzetben, hogy jó lett volna elérni az adatait, mert lemaradt a munkával és pótolta volna, vagy egy tárgyalásra készült, de nem érte el a könyvelőjét, vagy éppen a könyvelője szeretett volna rögzíteni?


Most egyszerre juthat el a korszerűsítésre váró technológiától, a Felhőben történő üzemeltetésig.


LIBRA3S filozófiájában nagyon hasonló a korábbi LIBRACOM rendszerhez, ugyanakkor megoldásában mégis más. Más megjelenésében, felhasználói kezelésében és az adatok tárolásában. Az integrált adatkezelés miatt az adatrögzítést és a berögzített tételek kezelését, nyomtatását is újra értelmezni – használni a kínált előnyöket.


A LIBRA3S integrált grafikus rendszer technológiája lehetővé teszi, hogy távolról is lehessen üzemeltetni, így biztonságosan elérhetővé válhatnak az adatai, amikor szüksége van rá, ahonnan csak el szeretné érni.


Összességében jelentős többletet biztosít Felhasználóinknak, ugyanakkor az integráltságból fakadóan néhány helyen nagyobb kötöttséget jelent, mint a korábbi LIBRA szoftverek. Hangsúlyozottan nem a LIBRACOM átírása grafikus nyelvre, hanem a feladat újrafogalmazása a LIBRA szoftver-család hagyományaira épülve.


Itt a lehetőség, hogy elinduljon a felhőben!